Joey

Vítejte na největší stránce o seriálu Joey.
Reklama:
Friends - Přátelé

Miguel A. Núnez Jr. - Filmografie:

2006 - TV: The Movie
2004 - Joey - Zach
2005 - Clean Up Men - Lionel
2005 - Bathsheba - Joab
2005 - Flip the Script - Preston Scott
2003 - Tarzan - Detectiv Sam Sullivan
2002 - Pluto Nash - Miguel
2002 - Juwanna Mann - Jamal Jefferies
2002 - Scooby-Doo - Voodoo Maestro
2002 - ZigZag - Bentley
2001 - Flossin - Principal Jones
2000 - Zamilovaný profesor II - vědec
2000 - If You Only Knew - Troy
1999 - Life - Sušenka
1998 - Why Do Fools Fall In Love - Malý Richard
1997 - For Richer or Poorer - Frank Hall
1997 - Leprechaun 4: In Space - Sticks
1996 - A Thin Line Between Love and Hate - Reggie
1996 - "The Faculty" - Luis Jackson
1996 - "Sparks" - Maxey Sparks
1995 - W.E.I.R.D. World - Bob Provost
1995 - Carnosaur 2 - Ed Moses
1995 - Fakulta
1995 - "My Wildest Dreams" - Lízin šéf
1995 - Slam Dunk Ernest - T.J.
1994 - Street Fighter - DeeJay
1994 - There Goes My Baby - Rodney
1994 - Hard Vice - Bugs
1992 - "Rhythm & Blues" - Jammin
1992 - Round Trip to Heaven - Leon
1992 - Lethal Weapon 3 - Bezejména
1992 - Secrets - Wickford
1990 - Shadowzone - Wiley
1989 - Harlem Nights - Muž s rozbitým nosem
1988 - Action Jackson - Kriminálník
1987 - "Tour of Duty" - Pvt. Marcus Taylor
1986 - Jumpin' Jack Flash
1986 - Dangerously Close - Leon Biggs
1985 - The Return of the Living Dead - Pavouk
1985 - Pátek třináctého - Démon
1984 - Joy of Sex - Jock

© COPYRIGHT 2005-2008